gerb

Република България

Държавна агенция „Електронно управление”

Това е архив на сайта на ДАЕУ. За да видите актуалния сайт на агенцията, посетете https://e-gov.bg

ДАЕУ е партньор на 17-а международна конференция InfoSec & Data Storage

Дата: 27.09.2018

Място на провеждане: Sofia Event Center (бул. „Черни връх“ 100)

Държавната агенция „Електронно управление“ е партньор на 17-ата международна конференция InfoSec & Data Storage, която ще се проведе на 27 септември в столичния Sofia Event Center (бул. „Черни връх“ 100) под надслов „Информационната сигурност – споделена отговорност“. Заместник-председателят на ДАЕУ Красимир Симонски ще даде начало на форума от 9.00 часа.

Конференцията традиционно събира водещи експерти в областта на кибер защитата, сигурността на мрежите и информационните системи, политиките за сигурност, защитата на личните данни и др. Поддръжката на информационната сигурност и непрекъсваемостта на бизнес процесите в мултинационални ИТ системи, високо общо ниво на сигурност на мрежите и информационните системи в ЕС и националните решения в областта, въпроси на интегрираната кибер защита, тенденциите в развитието на престъпленията в интернет са сред акцентите на 17-ото издание на форума.

От 9.50 часа в зала „Бета“ на Sofia Event Center директорът на дирекция „Мрежова и информационна сигурност“ и ръководител на Центъра за реакция при инциденти в информационната сигурност (CERT България) в ДАЕУ Васил Грънчаров ще вземе участие в конференцията, организирана от ICT Media и ISACA Sofia Chapter.

Споделете