gerb

Република България

Държавна агенция „Електронно управление”

Това е архив на сайта на ДАЕУ. За да видите актуалния сайт на агенцията, посетете https://e-gov.bg

Държавната агенция „Електронно управление“ е партньор на юбилейното 20-о издание на годишната конференция по електронно управление

Дата: 07.03.2019

Място на провеждане: София Хотел Балкан

На 7 март (четвъртък) от 9.00 часа в София Хотел Балкан председателят на Държавната агенция „Електронно управление“ Атанас Темелков ще даде начало на юбилейната 20-а годишна конференция по електронно управление. Форумът под патронажа на заместник министър-председателя Томислав Дончев ще се проведе под надслов „Е-управление за устойчиво развитие“.

Развитието на основните системи на електронното управление и разширяването на служебния обмен на данни между основните държавни регистри във връзка с предоставянето на електронни административни услуги за гражданите и за бизнеса ще представи Николай Минев, директор на дирекция „Информационни системи и оперативна съвместимост“ в ДАЕУ.

Развитието на споделената инфраструктура на електронното управление, уеб приложения за е-управление, решения за сигурен достъп до електронни услуги, решения за осигуряване на целостта на бази данни в кризисни ситуации и други ще обсъждат представители на държавните институции, на местните власти и на бизнеса по време на традиционния форум.

Споделете